Skip to content

Gemenele Indiggo,au facut din nou circ in SUA! :D :D

September 1, 2008

pjr-moonypng.gif


tracker

Popularitatea rivalelor din Anglia, Cheeky Girls, le-a înverşunat la maximum pe gemenele Mihaela şi Gabriela Modorcea (24 de ani), care dau din coate pentru a cuceri America. Recent, ele au fost admise în semifinala concursului “America’s Got Talent”, iar atitudinea pe care au afişat-o la auzul veştii este de-a dreptul hilară.

Denumite “nevestele lui Dracula” de către David Hasselhoff, gemenele de la Indiggo au dat-o în bară în urmă cu două luni, în cadrul concursului “America’s Got Talent”, atunci când au falsat îngrozitor pe melodia “New York, New York”.

Şansa primită totuşi de la juriu le-a trimis la Las Vegas, în faza următoare a competiţiei. Au avut noroc şi de această dată şi au primit undă verde către semifinale, care se vor disputa chiar astăzi, tot la Las Vegas. La auzul veştii că mai au doar un pas până la glorie şi bani, Gabriela şi Mihaela s-au exteriorizat într-o manieră care i-a lăsat cu gura căscată pe membrii juriului: s-au aşezat în genunchi, au urlat, au plâns, s-au schimonisit şi au rostit, printre lacrimi, “God Bless America!”.

Reprezentaţia, inspirată parcă dintr-un spectacol de circ, l-a amuzat teribil pe actorul David Hasselhoff, cel care şi-a dat în sfârşit, seama că româncele au un singur scop în viaţă: să devină vedete! De altfel, Gabriela şi Mihaela au declarat răspicat: “Avem pu-terea şi dorinţa de a deveni vedete”. Există însă voci care spun că ieşirile excentrice ale româncelor sunt desprinse dintr-un scenariu care trebuie urmat de dragul audienţei.

Americanii le-au făcut prostituate

Reprezentaţia pe care gemenele Mihaela şi Gabriela Modorcea o dau la “America’s Got Talent” nu a rămas fără ecou în presa de peste Ocean. Criticii muzicali au taxat dur vestimentaţia, atitudinea şi vocea celor două soliste ambiţioase. “Cele două românce se îmbracă precum două prostituate pe care le plăteşti cu 5 dolari şi nu au pic de talent”, a declarat un critic muzical pentru postul TV MSNBC.

SURSA CLICK!

Cred ca asta-i(video clip) facut in america. 🙂 :))))

Advertisements
5 Comments leave one →
 1. September 1, 2008 2:17 am

  CULMEA CULMILOR! 😀 😀

  După ce s-au certat cu majoritatea compozitorilor români, considerând că au fost nedreptăţite la concursul internaţional Eurovision din anul 2006, când au obţinut un punctaj mic din partea juriului, gemenele din trupa Indiggo au plecat în străinătate în căutarea succesului si au reuşit să se impună pe piaţa muzicală din New York. Pentru că au fost ignorate de casele de producţie autohtone, ele au decis să nu mai cânte niciodată în România.

  Mihaela şi Gabriela Modorcea s-au stabilit de mai bine de doi ani în New York, unde au cunoscut celebritatea, fiind din ce în ce mai solicitate de organizatorii de spectacole din ţări precum Germania, Austria, Spania, Italia.

  Deoarece consideră că nu au fost apreciate în România, Mihaela şi Gabriela nu au mai călcat din luna iunie a anului 2006 pe plaiurile natale şi sunt decise să nu mai cânte niciodată în România: “Fiicele mele sunt în New York, unde fac ceea ce îşi doresc. Ele sunt foarte supărate pe poporul român, deoarece consideră că au fost nedreptăţite şi nu au fost lăsate să facă performanţă. De curând, gemenele au fost invitate de către patronul Media Pro, Adrian Sârbu, să cânte de Paşte la PRO TV, dar au trebuit să-l refuze, deoare-ce nu au avut concediu. Oricum ar fi declinat oferta, deoarece nu vor să mai cânte la noi în ţară”, a mărturisit, pentru Click!, tatăl gemenelor, cunoscutul scriitor Grid Modorcea.

  De asemenea, surorile nu au succes doar în muzică, ci şi în literatura scrisă. Astfel, Mihaela şi-a lansat recent un volum de poezii în limba engleză, intitulat “Rage&Love” (Furie şi iubire), care s-a vândut foarte bine până acum. Pentru că sunt apreciate pentru stilul literar adoptat, surorile au aderat la Asociaţia Americană a Compozitorilor, autorilor şi publiciştilor americani, precum şi la Asociaţia Muzicienilor din New York.

  Ele au fost solicitate şi de producătorii de filme, pentru a crea linia melodică a mai multor comedii, precum “Van Wilder2” şi “The Understudy”. Violeta Modoreanu, mama gemenelor, se află alături de fiicele sale în America şi se ocupă cu impresarierea carierelor artistice ale solistelor.

  Indiggo, criticate în SUA! 🙂 :))))))))

  Trupa Indiggo, alcătuită din gemenele Mihaela şi Gabriela Modorcea participă în SUA la „America s Got Talent”, un concurs muzical celebru pe tărâmul american. După ce şi-au încercat şansele de câteva ori la concursul naţional Eurovision, cele două gemene s-au înscris la concursul amintit la îndemnul mamei lor, Violeta Modorcea. Deşi cele două, în frunte cu mămica lor au sperat că vor rupe gura târgului, Mihaela şi Gabriela au fost criticate în SUA pentru vestimentaţie, dar şi pentru prestaţia lor artistică. „Cele două cântăreţe din România se îmbracă ca două prostituate pe care le plăteşti cu 5 dolari şi nu au pic de talent”, a declarat un critic muzical pentru postul de televiziune TV MSNBC. În ciuda numeroaselor critici de acest gen, gemenele s-au calificat în finala concursului respectiv ce se va desfăşura la Las Vegas pe 26 august. (M.M.)

 2. Lia permalink
  September 2, 2008 10:44 pm

  hehehe!
  daca asta e calea pe care trebuie s-o urmeze romancutzele noastre pt a deveni celebre, care-i baiul???!!?!?

  ce daca ne fac de ras???si ce mai conteaza ca aduc inca o pata pe obrazul nostru, nu tocmai curat??? doar stim ca, scopul scuza mijloacele…si, pana la urma, si reclama negativa, tot reclama se numeste…

  ce sa mai spun, ”FELICITARI” celor doua duduitze pt modul cum au reusit sa se faca de ras…doar o singura remarca as mai avea..pe viitor, cand mai participa la astfel de show-uri, sa se declare apartinatoare altei natzii… in rest, s-auzim de bine… 😉

 3. Lavi permalink
  September 10, 2008 8:37 pm

  scary
  : ))

 4. September 11, 2008 11:53 am

  Mihaela şi Gabriela n-au reuşit să treacă de semifinală şi au ratat premiul de un milion de dolari!! 😀

  Gemenele Indiggo, eliminate în SUA!

  Inevitabilul s-a produs. Contestate din ce în ce mai des, cu fiecare apariţie în cadrul concursului “America’s got talent”, gemenele Indiggo au aflat aseară, în direct la NBC, că americanii nu le-au dat suficiente voturi pentru a rămâne în competiţie.

  În plus, ele n-au reuşit să-i convingă nici pe cei trei membri ai juriului că merită să câştige premiul de 1 milion de dolari şi să semneze un contract în Las Vegas.

  Miercuri, 3 septembrie, în cadrul semifinalei, Mihaela şi Gabriela au interpretat melodia “I don’t want no Georgie Clooney”, o parodie care a fost desfiinţată de membrii juriului: Sharon Osbourne, David Hasselhoff şi Piers Morgan.

  Iata melodia:

 5. Lia permalink
  September 11, 2008 5:25 pm

  daca asta este starea lor naturala, jenibil!

  daca au jucat un rol ( dupa cum reiese din afirmatiile tatalui lor) , felicitari!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: