Skip to content

September 14, 2007
Advertisements
8 Comments leave one →
 1. sisi permalink
  January 21, 2008 5:57 pm

  nu fiti ofticosi caci sinteti degeaba.dragos cind carmen se mai strimba o criticai dar tu vorbesti urit cu cine nu e de partea ta.cei ce au ramas in casa sinteti cei rai, vreti sa pareti altceva dar comportamentul va tradeaza. daca ambele tabere vati intelege var sta mai bine .

 2. sisi permalink
  January 21, 2008 5:59 pm

  ce prefacuti sint cei ramasi in casa saptamina aceasta.birfitori.

 3. andrea20 permalink
  January 30, 2008 1:46 am

  prea mare stresul in casa aia…..eu nu rezistam….cred ca ma bateam cu cineva de pe acolo…….

 4. Maria permalink
  February 2, 2008 2:35 am

  Inchisi in casa ,majoritatea concurentilor s-au straduit sa nu cada prada stressului si desperarii , oferindu-ne multe secvente urate , taxate de privitorii fanatici , ca fapte ticaloase , uitand ca toti oamenii suntem supusi greselii.
  Intrucat cea mai calomniata si controversata concurenta a fost CARMEN , tanara care a rezistat atacului suspiciunii, banuielii, invidiei prin rezistenta psihica si inteligenta , merita ” unda verde ” in castigarea masinii.

 5. catalin permalink
  February 2, 2008 9:29 pm

  Urmaresc emisiunea atunci cind am timp dar nu sint deacord cu multe:In primul rind Bogdan este o persoana foarte antipatica numai prin prezenta sa in casa cit si prin comportament este in satre de orice pentru Monica desi ea nu-i da nici o importanata dar daca intinde palma Bogdan ii maninca din palma ca un catel credincios stapinului,Bogdan pina la aceasta emisiune ai mai vorbit cu vreo fata?nu cred!imi pare rau de Dragos ca a iesit dar tot odata il felicit ca a scapat de mahala,in rest toate fetele sint niste tate care vor sa para in emisiune niste domnisoare mizind pe faptul ca nu le cunoaste nimeni si vor sa fie respectate,intrebare pentru fete:Din cartierele de unde proveniti beneficiati de atentie din partea baietilor asa cum vreti voi sa aratati in aceasta emisiune?sau profitati ca nu va stie nimeni si solicitati respect din partea baietilor ca vezi doamne voi sintei cucoane.Carmen mai tine minte cum a sarit de fund in sus cind a fost jignita spunind ca,cum de si-a permis sa o jigneasca o cunoaste asa bine si ii stie viata ei de afara?ei iata ca ti sa dezvaluit si adevarata ta viata de afara asa ca nu mai fi cu nasul pe sus ca nu meriti respectul pe care tu il ceri.Asa ca aveti grija fetelor ca fiecare dintre voi stiti ca mai devreme sau mai tirziu se va afla adevarul si despre voi asa zisele SFINTE care va credeti.Bogdan cere-te afara frate ca nu faci doi bani cu fata aia mai ales si cu persing-ul tau esti macyo,dar de fapt esti un arici.

 6. NICO DANI permalink
  February 20, 2008 11:53 pm

  cum a fost emisiunea an dup amiaza asta ? au fost si baieti ,frumosu de bogdan zici cai ………….. cum rade e prea fals la fel si monica nu mai zic doamna elena .

 7. andra permalink
  April 15, 2008 8:10 pm

  de ce tot o criticati pe Carmen? mie imi este fff draga .

 8. nebun permalink
  September 20, 2008 5:56 pm

  hi!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: